“وفاق‌ملی” و الزام‌های آن
علی کرد (فعال سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2490
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


براساس آمار مردادماه

شتاب گرانی‌ها کاهش یافت

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد در مرداد ماه سال جاری، تورم نقطه به نقطه گوشت قرمز و ماکیان بیشترین میزان کاهش را نسبت به تیرماه داشته است. البته این کاهش در تورم نقطه به نقطه گوشت قرمز به معنای کاهش قیمت این کالا در مردادماه امسال نبوده و صرفا از شتاب افزایش قیمت در این گروه کالایی کاسته شده  است. به عبارتی همچنان این گروه کالایی نسبت به مرداد سال گذشته ۲۶.۷درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.به گزارش اکوایران، مرکز آمار ایران در آخرین گزارش خود، شاخص قیمت مصرف‌کننده در مردادماه سال جاری را اعلام کرده است. براساس این آمار بیشترین میزان تورم نقطه به نقطه مربوط به گروه «میوه و خشکبار» و کمترین آن مربوط به گروه «روغن‌ها و چربی‌ها» بوده است.همچنین تغییرات تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی در مردادماه نسبت به تیرماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد گروه «سبزیجات» بیشترین میزان افزایش تورم نقطه به نقطه را نسبت به تیر ماه داشته است. در سمت دیگر گروه «گوشت قرمز و ماکیان» قرار گرفته که بیشترین میزان کاهش تورم نقطه به نقطه را در مرداد امسال نسبت به تیر ماه تجربه کرده است.
کاهش قیمت روغن و چربی نسبت به مردادماه سال گذشته
بررسی‌های آماری تورم نقطه به نقطه مردادماه نشان می‌دهد گروه «میوه و خشکبار» بیشترین سطح تورم نقطه به نقطه را در این ماه داشته است. تورم نقطه به نقطه این گروه در مردادماه معادل ۴۱.۱درصد بوده است. به عبارتی قیمت میوه و خشکبار در مردادماه امسال نسبت به مردادماه سال گذشته ۴۱.۱درصد افزایش یافته است.از سوی دیگر کمترین میزان تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی در مردادماه مربوط به گروه «روغن‌ها و چربی‌ها» بوده است. تورم نقطه به نقطه این گروه در مرداد امسال معادل منفی 7 دهم درصد بوده که به معنای کاهش قیمت ۰.۷درصدی این گروه در مرداد امسال نسبت به مرداد سال گذشته است.
کاهش ۸.۵ درصدی تورم گوشت در مرداد ماه
علاوه بر تورم اقلام خوراکی، تغییرات این تورم نیز حائز اهمیت است چرا که نشان می‌دهد شتاب تغییرات قیمتی در طول زمان چه میزان بوده است. آمارهای تورم نقطه به نقطه در مرداد ماه و تغییرات آن نسبت به تیرماه حاکی از آن است که گروه «سبزیجات» بیشترین میزان افزایش تورم و گروه «گوشت قرمز و ماکیان» بیشترین کاهش تورم را در این ماه تجربه کرده‌ است. براساس این آمارها تورم نقطه به نقطه گروه «سبزیجات» در مردادماه امسال نسبت به تیرماه معادل ۴.۵درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر نیز تورم نقطه به نقطه «گوشت قرمز و ماکیان» قرار داشته که با کاهش ۸.۵درصدی نسبت به تیرماه مواجه شده است.