حقیقت خط فقر
رضا صادقیان (روزنامه‌نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- سیاست

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- اقتصاد
۷- فرهنگ و هنر
۸- صفحه آخر

2183
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید

بازنشستگی از قدرت





آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی‌شود

رئیس اتحادیه نانوایی سنتی گفت: آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی‌شود. به گزارش ایسنا، بیژن نوروز مقدم در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار می‌رود. آرد بربری ۱۸درصد و آرد تافتون و لواش ۱۵درصد و آرد سنگک نیز ۱۲درصد سبوس‌گیری می‌شود. وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می‌کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می‌شود و این‌گونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. ۱۲ درصد سبوس‌گیری یعنی ۸۸درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می‌شود. به گفته رئیس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آردها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر. نوروز مقدم درباره برخی شائبه‌ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تأکید کرد: این درصدبندی مصوبه‌ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان‌ها تغییر نوع آرد می‌دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی‌تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند. وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان‌ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد. نوروز مقدم با بیان اینکه نانوایی‌ها نمی‌توانند آرد خود را تغییر دهند تصریح کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت می‌کنیم نداریم.